2016.07.27. Kiemelkedő felvételi számok a KTK-n!


A Közgazdaságtudományi Kar óriási sikerrel zárta az idei általános felvételi időszakot.

Az alap-, mester- és felsőoktatási szakképzéseinkre nappali és levelező tagozaton idén 21%-kal több hallgatót vehetünk fel, mint egy évvel ezelőtt. Ebből 27%-kal több államilag finanszírozott és 14%-kal több önköltséges hallgatót köszönhetünk szeptemberben.
Alapképzéseinken nappali tagozaton 13%-os, levelező tagozaton 36%-os hallgatói növekedést értünk el. Az újonnan meghirdetett turizmus-vendéglátás alapszakunkat és felsőoktatási szakképzésünket nappali tagozaton összesen 44 fővel indítjuk el 2016/2017 szeptemberében.
A felsőoktatási szakképzéseinkre levelező tagozaton 61%-kal több hallgató jelentkezett. Több, mint kétszer annyian nyertek felvételt az idei évben a pénzügy és számvitel, a gazdálkodás és menedzsment és a nemzetközi gazdálkodás felsőoktatási szakképzéseinkre.
Mesterképzéseinkre 32%-kal több hallgatót vettünk fel idén. A mesterképzések közül Szombathelyen a számvitel, Sopronban a vezetés és szervezés szakra 2,5-szer több hallgatót vettünk fel.

Köszönjük leendő hallgatóinknak, hogy a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karát választották Alma Materüknek. Karunk oktatói minden szakmai tudásukkal azon dolgoznak, hogy hallgatóink elméleti és gyakorlati szempontból is versenyképes diplomát szerezhessenek, valamint nagyszerű közös egyetemi élményekkel gazdagodjanak. Szeretettel várjuk Önöket!

Dr. Mészáros Katalin