2016.04.09. Alumni – Közgazdász szakestély


Az Alumni program keretében, a Burs Egylet szervezésében ismét megrendezésre került a hagyományos Közgazdász szakestély.

Április 9-én Közgazdász szakestélyt szervezett a Burs Egylet, mely az Alumni program keretében több évfolyamot is megszólított, aktív és öregdiákjaink is szép számmal jelentek meg ezen estén. Csuthy Ákos öregdiákunk szavait tolmácsoljuk, ami mindennél szebben visszaadja mindannyiunk gondolatait, köszönjük a feledhetetlen és szép estét!

 

„Jó szerencsét!

Nekem jutott az a megtiszteltetés, hogy írhatok pár sort az idei Közgazdász Szakestélyről. Rögtön azzal kezdeném, hogy szép számban képviseltette magát aktív hallgató, volt hallgató és tanár is egyaránt. Örültem, hogy hallhattam, mi történt a karon mostanában, és hogy igazából minden kicsit megváltozott, de mégis minden kicsit ugyan olyan maradt.
Annak kifejezetten örültem, hogy sok ismerőssel találkoztam, de még több olyan emberrel, akit nem ismertem. Tehát ez azt jelenti számomra, hogy bőségesen akadnak még olyan közgazdászhallgatók, akik tisztelik és szeretik a hagyományainkat. Ezúton szeretném nekik üzenni a következőket:
Bármi is történjen, bárhova is sodorjon benneteket a sors, sose feledkezzetek meg arról, hogy nem vagytok egyedül. Éljetek azzal az ajándékkal, amit a hagyományok adtak nektek, a barátsággal, összetartozással. Ha pedig megtehetitek, évente legalább egyszer gyertek majd ti is vissza, hogy találkozzatok régi barátokkal és megismerkedjetek az újakkal. A Közgazdász Szakestély ezért van, és azt már most megígérhetem, hogy jövőre is ott leszek.
Aki pedig eddig még nem volt Közgazdász Szakestélyen, annak csak azt tudom javasolni, hogy mindenképpen legalább egyszer menjen el egyre. Garantálom, hogy felejthetetlen élmény lesz, mint ahogy nekem is eddig mindegyik alkalommal az volt.

Üdvözlettel:
Csuthy Ákos a. Vadászösvény”