2016.02.22. Cziráki Gábor 2015 Student Brand Menedzsere


A NYME a legnagyobb fejlődést elért felsőoktatási intézmény 2015-ben!

 

Legalábbis, ami a hallgatói aktivitást jelenti a különböző országos diák-versenyeken – derül ki a hallgatónkat ért friss kinevezésből. Az EcoSim (a gamification és a szakmai versenyek specialistája) aktív, közösségi, kreatív diákok hálózata idén ünnepli fennállásának 20. születésnapját, ennyi ideje közvetít kizárólag a felsőoktatásban tanulók számára online üzleti szimulációs versenyeket, közvetlen kapcsolatba hozva a diákokat a cégvilággal, versenyzési és karrierépítési lehetőségeket kínálva nekik, mindezt pedig élménydús és tartalmas nyereményekkel egészítve ki. Mostanra már közel 50 hazai és határon túli felsőoktatási intézményt tömörít a szervezet, helyi szervezőkkel – Student Brand Manager – képviseltetve magát az intézményekben./
Idén a NYME szervezője, a KTK MA-s hallgatója, Cziráki Gábor részesült a: 2015-ös év Student Brand Menedzsere megtiszteltető kitüntetésben, aki immár ötödik éve látja el e posztot összefogva ezalatt az egyetem több karát is.

A tematikus online versenyekre a hallgatók pár fős csoportokban jelentkezhetnek, meghirdetésre kerülnek speciálisan közgazdász-, informatikus- és mérnök-hallgatóknak szóló versenyek is. A tavalyi évben az ezeken való részvételen egyetemünk érte el a legkiugróbb teljesítményt, ennek köszönhető az elismerés, az összjelentkezési számot tekintve pedig megállapítható, hogy a vidéki egyetemek közül a NYME képviseltette magát a legnagyobb számban a versenyeken. Hallgatóink eleddig túlnyomórészt a közgazdász versenyeken jeleskednek, de mind többen neveznek a mérnök- és informatikus-megmérettetésekre is, s mindenhol kiemelkedő teljesítményekkel öregbítik alma materünk hírnevét.

„A díj átadására a 2016. március 9-ei KTK ContactDay rendezvényen kerül sor, ahová nagy szeretettel meghívtuk az EcoSim képviselőit, hogy Ti akár délelőtt, akár egy délutáni kerekasztal során is testközelből informálódhassatok a versenyekről, cégekről, közvetlenül a szervezőktől.
Mindez a teljesítmény Nektek köszönhető, aktivitásotok reméljük e napon és az idei évben is ilyen kiválóan mutatkozik meg!″ – mondta Cziráki Gábor.

Hallgatónknak ezúton is gratulálunk!

Takács Eszter