2015.12.11. Jótékonysági délután

214 780 Ft pénzadomány, több, mint 50 kg ruha és több karton élelmiszer gyűlt össze a hallgatóink által szervezett jótékonysági délután kapcsán. Egy kerekesszék is felajánlások közé került, aminek kifejezetten örültek a gyermekotthonban.

A hallgatók a projektmenedzsment tantárgy gyakorlati feladata keretében vállalkoztak a már hagyománnyá váló Segíts, hogy segíthessünk Jótékonysági Délután megszervezésére, mely idén többek között a kisgyermekes családokat szólította meg, játszóházzal és sütivásárral is várták őket a szervezők. A Gidai Erzsébet Közgazdaságtudományi Szakkollégium tagjai tombolaárusítással segítettek be az adománygyűjtésbe.
A Tómalom utcai Gyermekotthon lakóinak szívhez szóló műsora után a Hermann Alice óvoda és az NYME Gyakorló óvoda ovisainak adventi előadása következett. Ezután, a kötetlen délutáni programhoz Teleki Béla és zenekara, valamint a Haráki Orákió varázsolt kitűnő hangulatot. A délutánt jótékonysági tombola zárta.
Nagy büszkeség számunkra, hogy hallgatóink a szervezés folyamatát is tanulva segítettek, tették ezt végig hatalmas szívvel, valamint átnyújtva egy nagy darabot önmagukból, valamint példát mutatva társadalmi felelősségvállalásból.
Az összegyűlt adományok átadásra kerültek, köszönjük mindenkinek támogatónak, felajánlónak, szereplőnek, szervezőnek és résztvevőnek a segítséget!

Dr. Koloszár László

Linkek: 

A képek megtekitnhetők itt >>

mindenamisopron.hu/segitshogysegithessunk/

www.infosopron.hu/hirek/olvas/permalink:jotekonysagi-delutan-a-kozgazon-beszelgetes-a-szervezokkel-2015-12-07-162713

cyberpress.hu/jatszohaz-es-jotekonysagi-sutivasar-varja-az-erdeklodoket/

mindenamisopron.hu/ez-a-hosok-utja-jotekonykodasra-buzditanak-a-soproni-egyetemistak/