2015.11.02–05. Amber Road Nemzetközi Esettanulmányi Verseny


A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának kezdeményezésére megtartásra került 2015. november 2-5. között az Amber Road Nemzetközi Esettanulmányi Verseny.

Karunk Közép-Európa egyik legnagyobb egyetemi hálózatának, az Amber Roadnak a tagja, így lehetőség nyílt a partneregyetemek és magyar résztvevők bevonásával egy nemzetközi esettanulmányi verseny megvalósítására.
Az Amber Road hálózat egyetemei jó hozzáférési lehetőséget adnak és jelentenek a saját egyetemi kapcsolati tőkéjük más egyetemek általi kihasználásra. A versenyben való részvétel lehetőségét megnyitottuk más egyetemek előtt is, így csatlakozott Miskolc Gazdaságtudományi Kara a versenyhez.
A támogató hallgatói csoport különprogramokat, kulturális eseményeket szervezett az esettanulmányi verseny színvonalának emeléséért.
A csapatok elhelyezése a verseny lebonyolításának színhelyétől nem messze, Sopron történelmi belvárosában történt, mely kiváló lehetőséget adott külföldi résztvevőinknek a kikapcsolódásra, kulturális feltöltődésre.
A versenyt szoros küzdelemben a Miskolci Egyetem csapata nyerte, a zlini Tomas Bata Egyetem és a Nyugat-magyarországi Egyetem csapata előtt.

Dr. Czeglédy Tamás


A képek megtekinthetők itt >>