2015.10.01-02. IX. Soproni Pénzügyi Napok


A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karán kilencedik alkalommal került megrendezésre az adózási–pénzügyi–számviteli szakmai konferencia.

A Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kara „Modern pénzügyek – unortodox válaszok” címmel 2015. október 1-én és 2-án rendezte meg pénzügyi, adózási és számviteli szakmai konferenciáját.

A rendezvény két témakör köré épült. Az első nap az „Új pénzügy-politikai irányvonal”, a második napon pedig az „Ellenőrzési folyamatok a számvitelben és az adózásban” témakörök aktuális kérdéseibe, problémáiba nyerhetett bepillantást a hallgatóság.

A konferencián a korábbi évekhez hasonlóan ismét a szakma kiemelt képviselői tartottak előadásokat. Megtisztelte részvételével az eseményt Darák Péter, a Kúria elnöke, prof. emerita Botos Katalin a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának egyetemi tanára, Palotai Dániel, Baksay Gergely és Végh Richárd MNB igazgatók, Kenyeres Sándor, címzetes egyetemi docens, Varga Árpád, a NAV elnökhelyettese és Balkay Attila, az ÁSZ ellenőrzésvezetője.

Konferenciánkon ismét két szekcióban hallgathattak színvonalas előadásokat. A második szekció mindkét nap a „Számviteli változások – Adóváltozások a 2015-ös és a 2016-os évre Magyarországon” címet viselte. A konferencia sikerét számunkra az évről évre növekvő számú, az ország egész területéről érkező, részben pedig visszatérő résztvevők igazolják vissza.

Dr. Szóka Károly 

Link:


A képek megtekitnhetők itt >>

Letölthető előadásanyagok >>