2015.06.27. Teremavatás


2015. június 27-én, a diplomaosztó előtt ünnepélyes keretek között került átadásra a GYSEV – GYSEV CARGO tanterem a Soproni Közgázon.

A felsőoktatási intézmények hagyományaihoz csatlakozva a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karán is elkezdődött az előadótermek valamint a szemináriumi termek elnevezése.
Az első előadótermet a kar alapító dékánjáról, Gidai Erzsébet professzor asszonyról neveztük el, ezt követte a dr. Béres Józsefről elnevezett Béres Terem, amely 2014. szeptember 1-től viseli az egykori és Széchenyi-díjas kutató nevét. Szintén a 2014/15. tanévtől kapta a Szakkollégiumi terem elnevezést az egyik szemináriumi oktatóterem.
A Kar stratégiai partnereiről, a GYSEV Zrt.-ről és a GYSEV CARGO Zrt.-ről elnevezett szemináriumi termet dr. Fábián Attila dékán, és Kövesdi Szilárd vezérigazgató adták át. Ennek előzménye a közel egy évtizedre visszanyúló együttműködés, mely az elmúlt években egyre jelentősebbé vált, többek között az innovációs-, kutatási-, és pályázati együttműködések területén. De kiemelkedően megmutatkozik a cégektől kapott ösztöndíj támogatásban, valamint a hallgatóinknak biztosított gyakorlati helyekben is, melyek jelentős számban az adott hallgatók munkahelyévé is váltak.
A közösen használt tanterem együttműködésünk szimbóluma, mely újabb lehetőséget ad arra is, hogy tehetséges hallgatóink figyelmét a partnereink kínálta lehetőségekre irányítsa.

 

Link:


A képek megtekinthetők itt >>

A Kisalföld.hu cikke >>