2015.02.12. Kerekasztalbeszélgetés a DB Schenker vezetőivel


2015. február 12-én egyetemünkön jártak a DB Schenker képviselői, Thomas Schulz és dr. Vásárhelyi Árpád igazgató urak.


Különleges vendégeket köszönthettünk a Deutsche Bahn Schenker AG képviseletében érkező Thomas Schulz HR-vezérigazgató, egyben igazgatótanácsi tag és dr. Vásárhelyi Árpád a magyar Schenker Nemzetközi Szállítmányozási és Logisztikai Kft. ügyvezető igazgató urak személyében 2015. február 12-én Sopronban.

Munkatársaink, hallgatóink és a logisztika iránt érdeklődők nem mindennapi előadáson vehettek részt a logisztika legújabb trendjeiről a vállalat vonatkozásában. Az előadók ismertették, hogy vállalatuk hol jár most, hova szeretne eljutni a jövőben, árnyalták a „lead logistic” és a digitális transzformáció fogalmát és nem utolsó sorban bemutatták programjaikat a képzés és oktatás területén. Az előadást követően a jelenlévők feltehették kérdéseiket és részt vehettek a diszkusszióban.
Thomas Schulz másnap, a Közgazdaságtudományi Kar diplomaosztó ünnepségén is részt vett. Biztató szavakkal köszöntötte a frissdiplomásokat, nem csak az ünnepségen, de mint pályakezdőket, a munkapiacon is.
A kiváló szakmai rendezvény reményeink szerint egy új, gyümölcsöző partnerkapcsolat kezdetét jelentette és a jövőben újabb távlatokat nyit Karunk életében.

Lukács Ágota


A képek megtekinthetők itt >>