2014.09.24. Alumni portrék: Herr Orsolya, Horváth Ágnes


2014. szeptember 24-én közgazdász sportolók voltak vendégeink: Herr Orsolya, a Győri Audi ETO KC játékosa, válogatott kézilabdázó és Horváth Ágnes, sportedző, díjlovas versenyző, Horváth & Lukács LC.
 

Az Alumni (Öregdiák) portrék sorozatban ezúttal két olyan vendéget köszönthettünk, akik a sport világából érkeztek hozzánk: Herr Orsolya válogatott kézilabdázót, a Győri Audi ETO KC játékosát, és Horváth Ágnes díjlovas versenyzőt, sportedzőt (Horváth & Lukács LC).

Öregdiákjaink meséltek gyermekéveikről, a sport iránti elkötelezettségük kialakulásáról, az edzések és versenyek által meghatározott életükről. A komoly fizikai terhelés mellett azonban mindig fontos volt számukra a tanulás is. Diplomájuk megszerzéséhez mindketten a Soproni Közgázt választották és jó sportolóhoz méltóan zökkenőmentesen vették az akadályokat! A résztvevő diákok számára jótanácsként említették a nyelvtudás fontosságát, a kreativitást, a sokoldalúságot és hogy éljék meg szépen és hasznosan diákéveiket.

Köszönjük vendégeinknek, hogy elfogadták meghívásunkat és az érdeklődőknek, hogy jelenlétükkel megtisztelték a rendezvényt.

A házigazda:
Dr. Szóka Károly egyetemi docens
NYME KTK Alumni projektvezető

 

A képek megtekinthetők itt >>