2014.04.09. KTK Tanár-Diák Sportnap


Idén is a Krasznai Sportcsarnok adott otthont a rendezvénynek, melyen az egyes évfolyamok csapatai, illetve a Tanárok mérték össze erejüket.

Reggel fél kilenckor kezdtek gyülekezni a sportolni vágyó diákok a Krasznai Ferenc Sportcsarnokban, ahol a jó hangulatról és a zenéről DJ Blade gondoskodott. A rendezvényt dr. Koloszár László oktatási dékánhelyettes úr nyitotta meg. Rögvest utána Gilányi intézetigazgató úr mozgatta meg a fiatalságot, reggeli torna apropóján. Ezután kezdetét vette a versengés: a 15 fős csapatok ügyességi vetélkedőkben próbálták bizonyítani rátermettségüket, melyet röplabda és asztalitenisz követett. A vetélkedők második részében a "közkedvelt" kötélhúzás szórakoztatta a csapatokat és nézőket egyaránt. A program legizgalmasabb versenyszáma a Tanár-Diák foci volt, ahol a hallgatók szerettek volna revansot venni a tavalyi vereségért, ez azonban idén sem sikerült nekik. Az első gól után a játéktéren landolt pár tucat plüss nyuszi, melyeket a Rotaract Club Sopron gyűjtött be, és ajánlott fel a rászoruló gyermekeknek.
A nap végén a szerencsésebbek tombola-ajándékokkal lehettek gazdagabbak, majd zárásként az eredményhirdetés következett: a sorversenyeket az MSc-s hallgatók nyerték, a másodévesek, illetve a Tanárok előtt.
Reméljük mindenki jól érezte magát, és aki nem tudott eljönni az jövőre csatlakozik majd!p

Üdvözlettel, Varga Kornél
Hallgatói Önkormányzat