2014.02.15. Alumni – Újra közgazdász bál a Közgáz Karon


2014. február 15-én a Közgazdaságtudományi Kar ismét megrendezte a soproni Közgazdász bált, az Alumni (Öregdiák) rendezvénysorozat részeként, a kar aulájában.

A 2001-óta megrendezett báljaink célja, a hajnalig tartó tánc és mulatság mellett az, hogy a jelenlegi és már végzett hallgatók kötetlen keretek és báli hangulat mellett ismerhessék meg egymást, valamint a kar szimpatizánsait, partnereit és vendégeit, ezzel is erősítve a soproni közgazdászok közösségét.

A bált Dr. Koloszár László, a kar Oktatási és hallgatói szolgáltatásokért felelős dékánhelyettese nyitotta meg, aki maga is öregdiák. A megnyitó után a hallgatók által bemutatott nyitótánc következett, majd a Continental Show Band együttesen volt a sor, akik a kitűnő talpalávalóról gondoskodtak. Az est folyamán bemutatkozott a Burs Egylet és a soproni Rotaract Club, éjfélkor pedig értékes tombola nyeremények kerültek kisorsolásra. A bál jó hangulatát is mutatta, hogy egészen hajnali 3 óráig egy tűt sem lehetett volna leejteni a táncparketten.

Reméljük, hogy kedves vendégeink jól érezték magukat és sok szeretettel visszavárunk mindenkit a 2015-ös Közgazdász bálon!

A házigazdák:
Gáspár Gergely PhD hallgató
Dr. Szóka Károly egyetemi docens
NYME KTK Alumni projektvezető


A képek megtekinthetők itt >>