2013.12.13. GEKSZ – Jótékonysági vásár


A Gidai Erzsébet Közgazdaságtudományi Szakkollégium hallgatói a Kisalföld napilap Szeretetakciójához csatlakozva jótékonysági tombolát árusítottak az elmúlt hetekben. 

A tombolasorsolásra az NYME-KTK üzleti szakügyintéző hallgatói által szervezett Karácsonyi Jótékonysági Délutánon került sor. A tombolával a jótékonykodó hallgatók, oktatók és városi polgárok 100.425,- Ft-tal gazdagították a gyermekotthon alapítványát.

Az NYME-KTK üzleti szakügyintéző hallgatói a tavalyi, nagy sikerű akció után idén is megrendezték a Karácsonyi Jótékonysági Délutánt. A programban versmondó műsor, énekkar, valamint a hallgatók zenés produkciói is szerepeltek. A Kar e rendezvény keretében tartotta meg Pózolj Soproni Közgazdásszal! című fotópályázatának eredményhirdetését és díjkiosztóját. Mindezek alatt jótékonysági sütivásáron lehetett megízlelni a finomabbnál finomabb házi ínyencségeket.
A Kisalföld napilap Szeretetakciójához csatlakozó rendezvénnyel a Tómalom utcai Gyermekotthon közel százhetven súlyosan, illetve halmozottan fogyatékos gyermekének és fiatal felnőttjének karácsonyát sikerült szebbé varázsolni. Ami összegyűlt: rengeteg ruha, játék, tisztálkodószer, foglalkoztató könyv és nem utolsó sorban 144.925,- Ft.

A Gidai Erzsébet Közgazdaságtudományi Szakkollégium hallgatói a nemes célhoz kapcsolódva jótékonysági tombolát árusítottak az elmúlt hetekben. A tombolasorsolásra szintén e rendezvényen került sor, a jótékonykodó hallgatók és oktatók további 100.425,- Ft-tal gazdagították a gyermekotthon alapítványát.

Köszönjük valamennyi támogatónk segítségét!

Kisalfold.hu >>