2013.11.19. Könyvbemutató és fotókiállítás a KTK-n


Sok érdeklődőt vonzó, nagy sikerű esttel örvendeztette meg vendégeit 2013. november 19-én a Nyugat-Magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kara.

Elsőként a kar munkatársa Maráczi Rea: Útkeresők – El Camino című könyvének bemutatóját hallgatták mély átéléssel és örömmel a vendégek. A szerző Dr. Wilfing János kérdéseire válaszolva fejtette ki gondolatait, mely közben saját költeményeiből is elhangzott egy válogatás Orbán Júlia művésznő tolmácsolásában. Ez utóbbiakhoz – a mélyebb átérzés fokozásaként – Árendás György karnagy úr, szintén a KTK munkatársa, szolgáltatta az aláfestő zongorajátékot.
Ezt követően került sor Hipságh Gyöngyi és Pápai Zsolt: Utak és keresztek című fotókiállításának megnyitására. A művésznő szintén karunk munkatársa. A csodálatos fotók tökéletesen kiegészítették és szellemileg megerősítették a könyvbemutatón elhangzottakat. Sokat jelentett az est hangulatának fokozásában, hogy Rea tavaszi zarándoklatának több útitársa is megjelent az ország különböző részéről és megerősítették az elhangzottakat.

A résztvevők lelkileg feltöltődve távoztak, és többekben megfogalmazódott a vágy egy jövőbeni részvételre.

Maráczi Rea


A képek megtekinthetők itt >>