2013.09.26-27. VII. Soproni Pénzügyi Napok


„Öngondoskodás – Nyugdíj – Egészség és Agresszív adótervezés – Kreatív számvitel – Agresszív adóbeszedés” Pénzügyi, adózási és számviteli konferencia

Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának Pénzügyi és Számviteli Intézete a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületévelés a Leitner és Leitner Tax Adótanácsadó Kft. képviseletében Siklós Márta partner szakmai támogatásával 2013-ban 7. alkalommal rendezte meg konferenciáját. A korábban megfogalmazott célok megtartásával – hogy igyekszik hozzájárulni a gazdaságban jelentkező feszültségek és kihívások valós okainak feltárásához és bemutatja a pénzügyi, illetve az adórendszer rendelkezésére álló eszközöket, amelyek hozzájárulhatnak a gazdaságot érintő kedvezőtlen külső és belső hatások negatív következményeinek tompításához – ebben az évben két nagyon jelentős témakörrel foglalkozott a konferencia.
A konferenciát Fábián Attila a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karának dékánja és Vágyi Ferenc Róbert a Pénzügyi és Számviteli Intézet igazgatója, a MOKLASZ alelnöke nyitotta meg.
Az első napon két szekcióban zajlottak az előadások, ahol az „Öngondoskodás – Nyugdíj – Egészség” és az „Adóváltozások 2013-ban Magyarországon” témaköröké volt a főszerep.
A második napon pedig az „Agresszív adótervezés – Kreatív számvitel – Agresszív adóbeszedés” témakörébe nyert bepillantást a hallgatóság.
A konferencia előadói idén is a hazánk legnevesebb pénzügyi – adózási – számviteli szakértői közül kerültek ki. Megtisztelte részvételével az eseményt: Dr. Horváth Margit az Állami Számvevőszék felügyeleti vezetőjeDr. Tálné dr. Molnár Erika a Kúria Közigazgatási – Munkaügyi Kollégiumának kollégiumvezető-helyettesePandurics Anett a Posta Biztosító elnök-vezérigazgatójaProf. Emerita Botos Katalin a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának egyetemi tanáraBartók János a MetLife elnök-vezérigazgatójaHegedűs Mihály a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Ellenőrzési Bizottságának elnökeKolta Ádám a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének alelnökeNobilis Benedek a Nemzetgazdasági Minisztérium Adópolitikai és Nemzetközi Adózási Főosztályának főosztályvezetőjeFreisleben Enikő a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatala Ellenőrzési Főosztályának szakreferenseZara László az Adótanácsadók Egyesületének elnöke.

Vajay Julianna 

Link:


A képek megtekinthetőt itt >>

A koferencia anyagainak megtekintése >>