2011.11.23. OTDT Mestertanár Aranyérem kitüntetés


Dr. Juhász Lajost, karunk Kari Tudományos Diákköri Tanácsának elnökét is a kitüntetettek között üdvözölhetjük.

 

Az Országos Tudományos Diákköri Tanács (OTDT) Mestertanár Aranyérem kitüntetést alapított mindazon oktatók és kutatók jobb megbecsülése és ösztönzése céljából, akik az egyetemisták és a főiskolások kötelező tananyag elsajátításán túlmutató, tudományos diákköri, szakkollégiumi vagy egyéb önképzési formában megvalósuló tudományos tevékenységének elősegítéséért, kibontakoztatásáért és elismeréséért témavezetőként és a tudományszervezés terén éveken át kiemelkedően eredményes, áldozatos munkát végeztek. Az országosan legfeljebb 50 adományozható kitüntetés kétévenként, az Országos Tudományos Diákköri Konferenciát követően, annak ünnepélyes záró rendezvényén kerül kiosztásra.

2011-ben Dr. Juhász Lajost, karunk Kari Tudományos Diákköri Tanácsának elnökét is a kitüntetettek között üdvözölhetjük. A kiemelkedő témavezetői és tudományos diákköri szervezői munkájáért adományozott elismerést 2011. november 23-án, a XXX. Jubileumi OTDK záróünnepségén vehette át. A Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében megtartott rendezvény Dr. Pálinkás József, az Akadémia elnöke, valamint Dr. Szendrő Péter, az OTDT elnöke mondott köszöntőt. Szintén közreműködött Pitti Katalain Liszt Ferenc-díjas Érdemes Művész.

A Kar nevében ezúton is gratulálunk az elismeréshez, és további sok sikert kívánunk a hallgatókkal folytatott közös munkához!

 

NYME KTK Kari Tudományos Diákköri Tanács